top of page

MEISTÄ

30 vuotta teollisuuden digitalisaatiota

AdobeStock_378797866_edited.jpg

Yritys

luotettava.jpg

Profox Companies Oy

Profox Companies Oy on suomalainen vuonna 1991 perustettu teollisuuden asiantuntijayritys, jolla on laajaa osaamista teollisuuden, IT:n ja rakentamisen toimialoilla. Tuotamme digitaalisia palveluja ja ohjelmistoratkaisuja energia-, metsä-, kemia- ja elintarviketeollisuuden projekteille.

Asiantuntijayrityksenä tarjoamme palveluja projektinomistajille, suunnittelijoille, laitetoimittajille sekä urakointi- ja kunnossapitoyrityksille. Palvelukonseptimme kattaa suunnittelujärjestelmät, projektipalvelut ja yhteistoiminta-alustan. Tiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, joilla on vankka kokemus 3D-malleista, pistepilvistä ja teollisuuden digitalisoinnista.

Hyödyt kaikille osapuolille:

Tarjoamme innovatiivisen palvelukonseptin, joka tuottaa pitkäaikaista hyötyä omistajille ja palvelee koko projektiorganisaatiota hankkeen onnistuneessa toteutuksessa ja elinkaaren aikana.

Yli 30 vuoden toimialakokemus:

Olemme toimittaneet ohjelmistojärjestelmiä, koulutusta ja muita asiantuntijapalveluita teollisuuden investointihankkeiden suunnitteluun, työmaavaiheeseen ja elinkaaren aikaiseen käyttöön jo yli 30 vuoden ajan.

Osaavat asiantuntijat:

Avainhenkilömme ovat aktiivisesti mukana keskeisissä alan standardisointiin liittyvissä organisaatioissa, kuten PSK:ssa ja THTH:ssä. Asiantuntijamme toimivat suunnannäyttäjinä uusien toimintamallien hyödyntämisessä investointiprojekteissa.

Luotettava kumppani:

Pyrimme olemaan luotettava kumppani asiakkaillemme ja varmistamaan heidän digitaalisen tulevaisuutensa. Tavoitteenamme on aina asiakkaidemme "Operational excellence" -tilan saavuttaminen.

Tervetuloa tutustumaan Profoxin palveluihin ja löytämään ratkaisut teidän projekteillenne.

Lisätietoja Profoxin muista asiantuntijapalveluista www.profox.com 

Yhteystiedot

Kysy minulta lisää Profox Typhoonista

Ari Puuskari

0400 488 267

ari.puuskari@profox.com

LinkedIn

Referenssejä

Pohjolan Voima_edited
Fiskars_edited
Walki_edited
ssab_edited

Asiakkaita

walki.jpg
bottom of page